تخفیف زیبایی و لیزر موی زائد
تخفیف لیزر موی زائد مردان و تخفیف لیزر کل بدن

صفر تا صد لیزر موهای زائد بدن که هر زیباجویی باید بداند!

0 960

لیزر موهای زائد بدن 

محتوا

موهای زائد بدن خیلی دوست داشتنی نیستند. از قدیم تا به امروز همه جور روشی برای خلاصی از موی زائد امتحان شده. برای مثال، اپیلاسیون، کرم‌ها و پودرهای موبر، بند انداختن، تیغ اصلاح، دستگاه‌های مو کن و غیره. از عوارض رایج این روش ها درد، حساسیت، موی زیر پوستی و برگشت پذیری مو می باشد.

امروزه لیزر موهای زائد به خوبی جایگزین روش های پردرسر سابق شده. انتخاب دوره ی لیزر با بهترین دستگاه لیزر مناسب پوست روشن، گندمی، سبزه تا تیره به معنی صرفه جویی در وقت و پول می باشد.
در این مطلب، نکات طلایی لیزر موهای زائد بدن را می گوییم. پس دقایقی با ما همراه باشید.

لیزر موهای زائد بدن

فیلم لیزر موهای زائد بدن

تاریخچه دستگاه لیزر موهای زائد بدن

دستگاه لیزر موهای زائد، دستگاهی است که فرآیندِ از بین بردن مو‌های ناخواسته و زائد را، با استفاده از قرار گرفتن در معرض پالس‌های نور لیزر انجام می‌دهد که منجر به از بین بردن فولیکول مو و عدم رشد مجدد مو می‌شود. این دستگاه‌ها از اواسط دهه ۹۰ میلادی، به صورت تجاری در دسترس قرار گرفته‌اند.
با حضور تکنولوژی‌های جدید، شخصی به نام راکس اندرسون که فارغ‌التحصیل دکترای دانشگاه MIT در رشته مگنا بود، کشف کرد که می‌توان به صورت انتخابی کروموفور را با هدف از بین بردن فولیکول‌های مو مورد اصابت تابش فوتون های لیزر قرار داد و در سال ۱۹۹۶ میلادی برای اولین بار استفاده شد. دکتر اندرسون با این ایده که لیزر می تواند با استفاده از انرژی نور خود موهای زائد را از بین ببرد شروع به کار کرد و به مرور زمان توانست دستگاه‌هایی را ابداع کند که می توانستند لکه های پوستی، تتوها، جوش ها و حتی جای زخم را روی پوست درمان کنند.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد جهان

 دستگاه لیزر موهای زائد بدن چگونه کار می‌کند؟

عملکرد دستگاه لیزر موهای زائد بدن

نور پرتو لیزر که جذب رنگدانه (ملانین) در مو می شود می تواند به گرما تبدیل شود. ملانین، نقش اصلی را در همه نوع دستگاه لیزری حذف مو دارد که به‌طور طبیعی در پوست عامل تعیین رنگ پوست و رنگ مو است، هر چه مو تیره تر باشد تجمع و تمرکز ملانین در پوست بالاتر خواهد بود. این رنگدانه تیره نور را جذب کرده و آن را به گرما تبدیل می کند، سپس گرما روی فولیکول های مو تأثیر می گذارد تا از رشد مو جلوگیری کند. برای از بین بردن فولیکول مو، پیاز فولیکول مو که خون و اکسیژن را برای رشد به موها می رساند و همچنین سلول های بنیادی که مسئول بازسازی مو هستند نیز باید از بین بروند. برای این کار به گرمای حدود 70 درجه نیاز است. هرچه موها تیره تر و ضخیم تر باشند رنگدانه بیشتری در خود نگه می دارند و نور بیشتری را جذب می کنند که در نتیجه آن پرتو لیزر باعث از بین رفتن پیاز مو می شود.
 قبل از لیزر موهای زائد موهای خود را اپیلاسیون نکنید، زیرا اگر مویی در آنجا نباشد، راهی برای لیزر برای درمان فولیکول مو وجود ندارد. هنگامی که نور ساطع می شود، توسط رنگدانه مو جذب می شود و در بین موها حرکت می کند تا ریشه را از بین ببرد.
به طور خلاصه می توان گفت: لیزر باعث آسیب موضعی و گرمایشی ملانین می شود که در فولیکول مو قرار دارد. پوست روشن و موهای تیره یک ترکیب ایده‌آل برای مؤثر بودن و تولید بهترین نتایج در کار با لیزر هستند، اما در حال حاضر لیزرهای جدید قادر به هدف قرار دادن موهای سیاه با پوست تیره نیز هستند.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

 

ویژگی لیزرها

اصلی ترین روش برای از بین بردن موهای زائد بدن در دنیا لیزر است. در حذف موهای زائد با لیزر سه ویژگی از لیزر بسیار اهمیت داد: طول موج، توان لیزر و قطر لکه لیزر. هرچه طول موج لیزر بلندتر باشد نفوذ آن در پوست بیشتر می‌شود. نکته دیگر این که با تیره شدن رنگ پوست، جذب طول موج‌های کوتاهتر در پوست بیشتر می‌شود به این معنا که لیزر با طول موج کوتاهتر درد بیشتری نسبت به لیزر با طول موج بلند برای افراد پوست تیره ایجاد می‌کند.

انواع دستگاه لیزر

انواع دستگاه های لیزر 

دستگاه لیزر IPL:

به علت ارزان و در دسترس بودن در قدیم بسیار کاربرد داشته است. ولی در اصل تنها نوعی پرتو تقویت شده می باشد که به اشتباه گاها به آن ها لیزر هم می گویند. در لیزرهای خانگی هم از IPL استفاده می شود که نتیجه مطلوبی برای شخص به دنبال ندارد.

دستگاه لیزر مبتنی بر فناوری الکساندریت( ALEXANDRITE LASER):

از معروف ترین انواع لیزر مورد استفاده در کلینیک های زیبایی لیزر اکساندریت است. الکساندریت، نام فناوری لیزر است و نام خود دستگاه یا برند آن نیست. طول موج این دستگاه 755 نانومتر است.
این دستگاه لیزر برای سفیدپوستان اروپایی و ایرانی هایی که پوست سفید و شفافی دارند، مناسب است و آنهایی که موهای ضخیم و رنگ پوست سبزه یا تیره دارند، نمی توانند بهترین جواب را از این دستگاه بگیرند. به این دلیل که این دستگاه انرژی موجود در ملانین های فولیکول مو را جذب می کند که در پوست های تیره تر، ملانین نه تنها در مو، بلکه در پوست هم موجود هست و جذب انرژی آن به وسیله دستگاه سبب گرم شدن یا در مواردی سوختن پوست می شود.
در بیشتر مواقع رنگ پوست دست، پا و شکم اشخاص با رنگ پوست نواحی دیگر بدن مثل زیر بغل، کمر یا ناحیه ی بیکینی متفاوت است. برای این اشخاص باید از ترکیب دستگاه های متفاوت استفاده کرد. البته اخیرا دستگاه های جدیدتر الکساندریت به بازار آمده اند که می توانند تمام تیپ های پوستی را تحت پوشش خود قرار دهند و در این بخش پیشرفت داشته اند. با این حال طول موج تمام دستگاه های الکساندریت 755 نانومتر است.

دستگاه لیزر دیود یا همان دایودی:

ساختار دستگاه لیزر دایود با ديگر دستگاه های لیزر قدری متفاوت می باشد و می توان در حالات مختلف برای قسمت های گوناگون بدن استفاده کرد. البته استفاده از آن برای پوست های تیره نیازمند دقت و مهارت بالای پزشک می باشد. در طول موج های 800 تا 810 نانومتر عملکرد دارد که معمولاً در طول موج 808 مورد استفاده قرار می گیرد. طول موج های بلند لیزر دایود سبب می شود تا لیزر بتواند ریشه موها را هدف قرار دهد و انتخاب مناسبی برای بخش هایی که دارای موهای ضخیم و تیره می باشند نیز است.
جذب طول موج لیزر دایود کم تر از الکساندرایت و بیشتر از LPL و NDYAG است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که طول موج بالای لیزر دایود خطر سوختگی و تغییر رنگ پوست (محدود) برای شخص ایجاد می کند و حتماً می بایست این لیزر به وسیله متخصص حرفه ای انجام پذیرد. لیزر دایود قيمت مناسبی دارد و در صورتی که درست و به وسیله معالج حرفه ای انجام شود می تواند اثرگذار باشد. از جمله فواید لیزر دایود میتوان به امکان رفع موهای ضخیم و تیره در نقاط وسیع بدن، مناسب برای پوست های تیره و قابلیت تنظیم طول موج اشاره کرد. این لیزر معایبی از قبیل احتمال سوختگی پوست، تغيير رنگ پوست، احتمال پیدایش کهیر و خارش را دارد.

دستگاه لیزر  ND:YAG:

این دستگاه بطور خاص برای حذف موهای زائد پوست های برنزه و تیره طراحی شده است. این نوع دستگاه برای پوست های نوع یک تا شش کاربرد دارد و ثابت شده که در کاهش رشد مو در همه تیپ های پوستی مؤثر است. به علت عمق بالای نفوذ آن نسبت به ديگر لیزرها، لیزر ND:YAG می تواند از رنگ دانه های تیره رنگ پوست هم بگذرد و مستقیم به سراغ هموگلوبین های فولیکول مو برود.
خطر سوختگی و زخم در تمام تیپ های پوستی در لیزر ND:YAG وجود دارد چرا‌ که بر خلاف ديگر مدل ها، ملانین (رنگدانه) هدف قرار گرفته شده نیست. یکی از فواید این لیزر قابلیت تنظیم عمق نفوذ به میزان کمتر است (با طول موج 532 نانومتر) تا بتواند موهای نازک تر نزدیک به سطح پوست را هدف قرار دهد، ولی به هر حال تاثیر داشتن آن بطور کامل در این شیوه ثابت نشده است. هنوز ثابت نشده است که لیزر ان دی:یاگ بر روی موهای روشن (بلوند، خاکستری و قرمز) تأثير دارد یا خیر، در عین حال شبیه لیزر دایود، فرکانس و میزان نفوذ بالای آن می تواند درمان را دردناک کند، اگرچه بسياري از اشخاص می گویند درد آن قابل تحمل است. طول موج ان دی:یاگ 1064 نانومتر است.

 استفاده از یک طول موج مناسب در لیزر موهای زائد بدن برای به دست آوردن اثر مطلوب در بافت هدف و حداقل اثر منفی بر بافت اطراف بسیار مهم است.

الکترولیز یا لیزر موهای زائد بدن

الکترولیز (سوزن‌های الکتریکی) چیست؟

الکترولیز یکی از ‌روش‌های رفع موهای زائد بدن است که باید توسط پزشک یا الکترولوژیست مجرب و آموزش دیده انجام شود. پزشک پروب الکترولیز را با دقت وارد فولیکول‌های مو می کند که با اعمال انرژی گرمایی ریشۀ مو را می‌سوزاند و از بین می‌برد. این روش به صورت آهسته و در چندین جلسه انجام می‌شود. 

شباهت الکترولیز و لیزر

هر دو روش باعث کاهش و از بین رفتن تدریجی موهای زائد بدن می شوند. موها برای رشد به سه مرحله تقسیم‌بندی می‌شوند که مرحله اول رشد موها می‌باشد، این دو روش بیشترین تأثیرگذاری را در این زمان دارند.

ماندگاری لیزر و الکترولیز

محبوبیت الکترولیز و لیزر موهای زائد بدن ظرف ده سال گذشته به دلیل ماندگار بودن نتایج‌ افزایش یافته است. ماندگاری هر دو روش الکترولیز و لیزر بالا است، چون این دو روش فولیکول‌های زیر سطح پوست را هدف می‌گیرند تا مشکل رشد موهای زائد را از ریشه حل کنند. 

تفاوت الکترولیز و لیزر موهای زائد بدن

  • درد

هر دو روش درد را به همراه دارد، اما در روش الکترولیز به دلیل اینکه از جریان الکتریکی استفاده نمی‌شود و هر فولیکول باید جداگانه مورد درمان قرار بگیرد زمان‌بر بوده و بیمار درد بیشتری را تحمل می‌کند، در صورتی که در لیزر سوزن کاربردی نداشته، بیمار تنها با اشعه درمان می‌شود و با توجه به ضخامت فولیکول مو شدت اشعه متغیر و درد آن نیز کمتر است.

  • هزینه و تعداد جلسات

الکترولیز به دلیل درمان یک به یک فولیکول‌های مو زمان‌بر و تعداد جلسات بیشتری نسبت به لیزر دارد. به همین دلیل هزینۀ درمان الکترولیز بیشتر از لیزر موهای زائد بدن می‌باشد. هر دو روش مدت درمانی خود را داشته و چون مراحل رشد موها متفاوت است تعداد جلسات هر فرد متغیر است.

  • رنگدانۀ مو

امروزه با توجه به مزایایی که لیزر دارد بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد بدن است، اما انتخاب روش مناسب به رنگدانۀ مو بستگی دارد. لیزر برای موهای مشکی و قهوه‌ای بهترین روش است و برای موهای بور و موهایی که از رنگ پوست، روشن‌تر است کاربردی نیست و بالعکس؛ در مقابل روش الکترولیز موهای روشن و بور را از بین می‌برد. حتی برای از بین بردن موهایی با رنگ سفید الکترولیز مفید است.

  • زمان

مدت زمان انجام الکترولیز بیش تر از لیزر است و چون درد بیشتری دارد، تعداد جلسات را بیشتر می‌کنند. انتخاب روش مناسب به ناحیه‌ای که لیزر می شود، بستگی دارد. در واقع کاربرد الکترولیز زمانی‌ست که می‌خواهیم تعداد محدودی از موهای زائد مثل ابروها را از بین ببریم.

  •  در لیزر لازم نیست موها بلند باشد ولی در انجام الکترولیز بهتر است دو روز قبل اپیلاسیون انجام نشود؛ زیرا انجام آن با موهای بلند بهتر است.

الکترولیز یا لیزر

مقایسه الکترولیز و لیزر؟

هنگام تصمیم‌گیری برای انتخاب بهترین روش رفع موهای زائد بدن به موارد زیر توجه کنید:

  • الکترولیز رشد موهای زائد را کاملاً متوقف می‌کند، اما لیزر رشد موها را آهسته می‌کند و موهای زائد در بلند مدت کرکی و نازک می‌شوند.
  • الکترولیز برای انواع پوست و مو مناسب است، اما لیزر بهترین نتیجه را برای افرادی با رنگ پوست روشن و موی تیره دارد.
  • هیچ یک از این دو روش عوارض بلندمدت ایجاد نمی‌کند.
  • در روش الکترولیز هیچ گونه ماده شیمیایی مضری روی پوست زده نمی‌شود، اما در لیزر درمانی ممکن است از کرم بی‌حسی استفاده شود.
  • الکترولیز دردناک‌تر از لیزر موهای زائد بدن است.
  • ممکن است رفع موهای زائد به روش الکترولیز به تعداد جلسات بیشتری نیاز داشته باشد و هزینه هر جلسه الکترولیز از لیزر کمتر است.
  • لیزر موهای زائد سریع‌تر است، درد کمتری دارد و هزینه هر جلسه آن بیشتر از الکترولیز است.

اگر هنوز هم مطممئن نیستید که کدام روش برایتان بهتر است، با پزشک خود مشورت کنید.

مزیت لیزر نسبت به الکترولیز

  • کاهش زمان و مقرون به صرفه بودن
  • نداشتن محدودیت در کاربرد (مردان هم می‌توانند از این روش استفاده کنند.)
  • کاهش تعداد جلسات
  • عدم آسیب به بافت‌های بدن

گاهی موها از زیر پوست رشد می‌کنند که همین عامل باعث عفونت و سوزش می‌شود. بهترین روش برای از بین بردن چنین موهایی لیزر است. در صورتی که دستگاه الکترولیز برای برداشتن موهای روی خال، بهترین روش است؛ زیرا یک نقطه خاص را در بر‌می‌گیرد. هنگامی که به فکر از بین بردن موهای زائد خود می‌افتید چندین روش پیش روی شما خواهد بود، اما انتخاب بهترین روش برای درمان بستگی به شرایط بیمار دارد از جمله رنگدانه پوست، ضخامت مو، ناحیه تحت درمان و … .
از آنجایی که الکترولیز کردن موهای زائد، نیاز به زمان زیادی دارد و حجم وسیعی را پوشش نمی‌دهد، گاهی اوقات پزشک ابتدا لیزر موهای زائد را به فرد پیشنهاد می‌دهد و بعد از لیزر نقاطی که موها از بین نرفته‌اند را الکترولیز می‌کند.

لیزر موهای زائد در کدام قسمت های بدن انجام می شود؟

لیزر موهای زائد را در هر نقطه از بدن می توانید انجام دهید و برای اکثر افراد بی خطر است. با این حال، توصیه می شود که افراد باردار از هیچ نوع لیزری از جمله لیزر موهای زائد استفاده نکنند. 

  • پا
  • چانه
  • کمر
  • بازو
  • شکم
  • سینه
  • شانه ها
  • زیر بغل
  • لیزر ناحیه تناسلی 
  • خط بیکینی و سایر نواحی
  •  هر قسمت از صورت که بخواهید.

آیا لیزر موهای زائد بدن دائمی است؟

لیزر موهای زائد برای «کاهش دائمی» مورد استفاده قرار می‌گیرد نه از بین بردن همیشگی موهای زائد. «دائمی» عبارت است از کاهش طولانی مدت و پایدار در تعداد موهایی که مجدداً رشد می‌کنند.
اگر چه لیزر موهای زائد بدن موجب کاهش تعداد موهای بدن می‌شود ولی این یک روش دائمی برای رفع همیشگی رشد مو نیست. در واقع یکی از روش های اثر بخش است که حجم زیادی از موها می ریزد و مقداری که ممکن است باقی مانده باشد کرکی و نازک است و در طول سال متناسب با ژنتیک فرد و رویش موها نیاز به جلسات شارژ دارد. اگر این پروسه زیبایی را درست طی کنید موها به اندازه روز اول در نمی آیند.

مزایای لیزر موهای زائد بدن

  • دقت و درستی انجام کار: لیزرها می توانند موهای تیره و درشت را به صورت انتخابی مورد هدف قرار دهند در حالی که پوست اطراف را بدون آسیب می گذارند.
  • سرعت: هر پالس لیزر کسری از ثانیه را می گیرد و می تواند موهای زیادی را به طور همزمان درمان کند. لیزر می تواند ناحیه ای به اندازه تقریبا یک چهارم در هر ثانیه را درمان کند. نواحی کوچک مانند لب بالایی را می توان در کمتر از یک دقیقه درمان کرد و مناطق بزرگ مانند ساق پا ممکن است تا یک ساعت طول بکشد.
  • قابل پیش بینی بودن: اکثر بیماران پس از سه تا هفت جلسه به طور متوسط ​​ریزش مو دارند.
  • لیزر موهای زائد بدون درد است: در روش های سنتی و اپیلاسیون فرد دچار درد طاقت فرسا می شود، زیرا کشیده شدن همزمان پوست و موها باعث می شود شما درد بسیار زیادی را تحمل کنید، ولی در لیزر شما عزیزان هیچ دردی را حس نمی کنید. اگر از درد کشیدن در حین حذف موهای زائد بدن خود خسته شده‌اید بهتر است در مورد لیزر موهای زائد بدن فکر کنید.
  • خلاص شدن از شر موهای زیر پوستی: یکی از بزرگ‌ترین معایب روش‌های سنتی ایجاد موهای زیر پوستی در حین رشد مجدد آن‌ها است. این اتفاق می‌تواند سبب ایجاد عفونت شود، علاوه بر آن پوست شما هرگز ظاهری تمیز و زیبا نخواهد داشت. 
  • صرفه‌جویی در زمان: برخلاف سایر روش‌ها که باید زمان زیادی را برای انجام آن‌ها اختصاص دهید جلسات درمانی لیزر بسیار کوتاه‌ است.
  • به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی: لیزر موهای زائد بدن همیشگی بوده و نیازی به تکرار مداوم آن تا پایان عمر نیست.
  • دائمی بودن نتیجه کار: مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزیت لیزر موهای زائد بدن که سبب شده بیشتر از هر روش دیگری طرفدار داشته باشد نتیجه دائمی است که با خود به همراه دارد. با چند جلسه گذراندن پروسه درمانی لیزر تا پایان عمر از کلنجار رفتن با موهای زائد بدن رها می شوید.
  • بی‌خطر بودن لیزر موهای زائد بدن: بر خلاف تصور بسیاری از مردم لیزر موهای زائد کاملا بی‌خطر بوده و هیچ آسیبی به پوست وارد نمی‌کند. این درحالی است که در روش‌های دیگر نظیر اپیلاسیون شاهد کشیده‌ شدن یا تحریک پوست هستیم. تنها در صورتی می‌توان نگران عوارض لیزر بود که در انتخاب کلینیک و پزشک خود سهل‌انگاری کرده باشید. اگر تمامی پروسه درمانی با دقت بالا و در نظر گرفتن نوع پوست و موهای بیمار انجام شود هیچ خطری شما را تهدید نخواهد کرد.
  • اپیلاسیون باعث شل شدن پوست و ژیلت باعث جوش های زیر پوستی می شوند، اما لیزر به پوست آسیبی نمی‌رساند.
  • اثرگذاری زیاد
  • قابل استفاده براى تمام بخش هاى بدن

 سن مناسب برای لیزر موهای زائد بدن 

نظرات مختلفی در خصوص اینکه سن مناسب برای شروع لیزر موهای زائد بدن چقدر باشد؛ وجود دارد، اما به طور کلی متخصصان زیبایی به این نتیجه رسیده اند که بهتر است لیزر موهای زائد بدن برای افراد بالاتر از ۱۸ سال انجام شود.

لیزر موهای زائد بدن در بارداری

لیزر در دوران بارداری

سالهاست که متخصصان در طی ثابت کردن خطرات اشعه ی لیزر موهای زائد بدن برای خانم های باردار هستند، ولی تا به حال نتوانسته اند دلیل علمی برای این موضوع پیدا کنند. در برخی موارد نادر در بارداری به دلیل تغییر سطح هورمون ها، موهایی که تحت درمان با لیزر قرار گرفته اند می توانند دوباره رشد کنند. یکی دیگر از نگرانی هایی که وجود دارد در مورد مواد بی حسی موضعی است که امکان دارد بدن مادر و یا جنین به مواد بی حسی واکنش نامناسب نشان دهد.

آیا بارداری مانعی برای لیزر موهای زائد است؟

در فناوری لیزر موهای زائد بدن، اشعه غیر یونیزه به کار می‌رود. گرمای تولید شده به وسیله لیزر موجب از بین رفتن ریشه موهای زائد می‌شود و این تشعشعات هیچ جهش سلولی در افراد به وجود نمی‌آورد. عمق نفوذ اشعه لیزر در پوست چند میلی متر بیشتر نیست، بنابراین در دوران بارداری نیز می توان لیزر موهای زائد بدن را انجام داد. چون متخصصین نمی خواهند هیچ گونه آسیبی به مادر و فرزند وارد شود آنها را از انجام لیزر موهای زائد منع می کنند، بنابراین اگر باردار یا شیرده هستید بهتر است لیزر موهای زائد انجام ندهید چون عوارض جانبی آن هنوز مشخص نشده است.

لیزر موهای زائد در دوران بارداری

چرا در دوران بارداری لیزر موهای زائد بدن را انجام ندهیم؟

  •  لیزر ممکن است همراه درد و ناراحتی باشد و به همین دلیل پمادهای بی حس کننده هم تجویز می‌شود. این پمادها پس از استفاده به طور کامل جذب بدن می‌شوند. پزشک‌ها توصیه می‌کنند این پمادها در دوران بارداری استفاده نشوند.
  • پوست بدن در دوران حاملگی بسیار حساس است. بنابراین درد، قرمزی، خارش و مشکلات پوستی ممکن است رخ دهد. پوست بدن در مراحل پایانی بارداری حساس‌تر است و لیزر دردآور خواهد بود.‌
  • از بین رفتن موهای زائد به طور کامل مستلزم این است که فرد چند جلسه در طی چند ماه مراجعه کند و ممکن است این جلسات تا پایان بارداری نیز ادامه یابد.
  • در مرحله‌های پایانی بارداری دراز کشیدن و نشستن در زمان انجام لیزر دشوارتر می‌شود.
  • الگوی رشد موها ممکن است در دوران بارداری تغییر کند. تغییرات هورمونی در دوران حاملگی می‌تواند موجب تحریک رشد فولیکول‌های خفته مو و کوتاه شدن چرخه رشد موها شود و این تغییرات ممکن است تأثیرات لیزر موهای زائد بدن را از بین ببرد.

عوارض لیزر موهای زائد در بارداری

بارداری و شیردهی از مهم‌ترین دوران زندگی بانوان است. اضطراب و استرس می تواند تاثیر منفی روی جنین داشته باشد و چون به هر حال انجام لیزر موهای زائد به علت درد و ناراحتی که دارد به خصوص در ناحیه بیکینی به مادر استرس و فشار زیادی وارد می آورد بهتر است زنان باردار و شیرده انجام ندهند. بنابراین لیزر موهای زائد بدن در دوران بارداری پیشنهاد نمی شود به این دلیل که هنوز هیچ گونه تحقیق و پژوهشی نتوانسته است امنیت انجام لیزر موهای زائد در بارداری را به صورت علمی ثابت کند. 

لیزر موهای زائد بدن در شیردهی

لیزر موهای زائد بدن در دوران شیردهی

لیزر موهای زائد بدن هیچ بخشی از شیردهی را، مقدار شیر تولیدی، کیفیت شیر و همچنین غدد پستانی را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
هیچ مطالعه ای خطرآفرین بودن لیزر موهای زائد در دوران شیردهی را تایید نکرده است. موضوع مهم پیرامون لیزر در دوران شیردهی، کاهش اثربخشی لیزر در اثر هورمون های شیردهی است. به هر حال اگر در مورد لیزر موی زائد در شیردهی مردد هستید و یا اینکه می خواهید لیزر موهای زائد در زمان شیردهی را انجام دهید، با یک مرکز زیبایی پوست و مو مشورت کنید. پزشک بهترین راهنمایی را با توجه به شرایطتان به شما خواهد کرد.

چرا لیزر موهای زائد بدن در دوران شیردهی مناسب نیست؟

  • در طی چرخه باروری، بارداری و تولد نوزاد، تغییرات و نوسانات گسترده هورمون ها به احتمال زیاد باعث ایجاد هایپرپیگمانتاسیون یا تیره رنگ شدن پوست (ملاسما) می شوند. هایپرپیگمانتاسیون ممکن است باعث ایجاد برخی از زخم های غیرقابل مشاهده در پوست شما شود.
  •  هورمون شیردهی ممکن است باعث رشد سریعتر موهای برداشته شده شود. بنابراین ممکن است انجام لیزر، تا زمانی که شیردهی را انجام می دهید، چندان مثمرثمر نباشد.
  • داروهای بی حسی موضعی که همراه با پروسه لیزر درمانی استفاده می شود ممکن است، برای شما یا فرزند شیرخوار شما واکنش آلرژیک ایجاد کنند.

3 نکته مهم درباره ی لیزر موهای زائد بدن در دوران شیردهی 

  • لیزر از غدد پستانی عبور نمی‌کند. حتی اگر لیزر در زیر بغل و پستان انجام شود، تأثیری در شیردهی نخواهد داشت. لیزر فقط به 2 تا 3 میلی متر از پوست نفوذ می‌کند.
  • لیزر موهای زائد هیچ هورمونی را که مربوط به شیردهی باشد، تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. لیزر موهای زائد به پرولاکتین که شیر ایجاد می‌کند و اکسی‌توسین که به پمپاژ آن کمک می‌کند آسیب نمی‌رساند. 
  • لیزر موهای زائد بدن در دوران شیردهی بلامانع است به شرطی که برای تسکین علائم از دارو استفاده نکنید و از مصرف مسکن و کرم‌های بی حسی نیز خودداری کنید زیرا اثرات این داروها می‌تواند به شیر وارد شود.

عوارض لیزر موهای زائد بدن در دوران شیردهی

 عوارض جانبی احتمالی تورم، قرمزی، خارش پوست، التهاب فولیکول (یک واکنش طبیعی) و سوزش پوست است که بیش از دو یا سه روز ادامه پیدا نمی‌کند. اگر بعد از لیزر موهای زائد بدن این اثرات را تجربه کردید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید برای ادامه این پروسه زیبایی تصمیم بگیرید. این علائم معمولاً به سرعت از بین می‌روند. بنابراین، در صورتی که می‌خواهید در دوران شیردهی لیزر موهای زائد بدن را امتحان کنید، جای نگرانی نیست.
 لیزر موهای زائد بدن را نزد پزشک واجد شرایط و با تجربه انجام دهید. به این ترتیب، در معرض خطر سوختن یا ابتلا به بیماری‌های پوستی قرار نخواهید گرفت. به دلیل محدودیت‌های شیردهی، درمان این عوارض دشوار خواهد بود.

لیزر موهای زائد بدن نوجوانان

لیزر موهای زائد در دوران نوجوانی

هر چند روش های سنتی مانند شیو کردن و استفاده از کرم های موبر، اپیلاسیون و بند انداختن برای نوجوانان انتخاب منطقی تری به نظر می رسد اما هر کدام از این روش ها دردسرهای خود را دارد. به عنوان مثال شیو کردن موجب بروز موهای زیر پوستی و کرم های موبر حساسیت های شیمیایی ایجاد خواهد کرد. درد ناشی از اپیلاسیون نیز آنقدر زیاد است که بسیاری از دختران نوجوان از آن فراری هستند.
فرقی نمی کند که یک دختر جوان با موهای زائد بسیار زیاد باشید که به ظاهر خود حساسید یا یک ورزشکار یا مدل که برای زیباتر جلوه کردن در حرفه و شغل خود باید از شر موهای زائد خلاص شوید، در هر صورت لیزر موهای زائد بدن برای شما نوجوانان نیز امکان پذیر است. دوران نوجوانی برای ایجاد اعتماد به نفس بسیار مهم است. اگر نوجوان از ظاهر خود احساس رضایت نکند ممکن است لیزر موهای زائد بدن تنها راه برگرداندن اعتماد به نفس به او باشد. نور لیزر از لایه دوم پوست یا همان درمی عبور نمی‌کند و فقط فولیکول‌های مو را تخریب خواهد کرد و چون لیزر از انرژی غیر یونیزه استفاده می‌کند؛ خطر ایجاد سرطان نیز وجود نخواهد داشت، بنابراین لیزر موهای زائد در دوران نوجوانی بی خطر و کاملا امن است.

حداقل سن برای لیزر موهای زائد نوجوانان

حداقل سن مورد تایید برای لیزر موهای زائد نوجوانان ۱۴ سال به بالاست. اکثر متخصصان توصیه می کنند که نوجوانان تا رسیدن به بلوغ به عنوان مثال دختران تا شروع دوره قاعدگی منتظر بمانند، چون در دوران نوجوانی هورمون ها به شدت تغییر می کنند و ممکن است موهای زائد مجددا پس از تکمیل جلسات لیزر رشد کنند. به همین علت مجبور می شوید هزینه های اضافی پرداخت کنید. اما زمانی که هورمون ها به تعادل برسند؛ معمولا در سن ۱۷ تا ۱۹ سالگی می توان با خیال راحت لیزر موهای زائد را برای کاهش دائمی موهای زائد بدن انجام داد.
همچنین نوجوانان باید آنقدر بالغ باشند تا بتوانند درد و ناراحتی حین انجام لیزر موهای زائد بدن را تحمل کنند و جلسات لیزر را به طور منظم دنبال کنند. 
آیا لیزر برای نوجوانان ایمن است؟

آیا لیزر موهای زائد برای نوجوانان نیز ایمن است؟

در صورتی که به پزشک با تجربه که آموزش‌های لازم را در خصوص لیزر دیده باشد مراجعه کنید؛ حتی اگر سن شما زیر ۱۸ سال است می توانید برای لیزر موهای زائد بدن به مراکز معتبر لیزر مراجعه نمایید.
بنابراین لیزر موهای زائد بدن برای تمام افراد حتی نوجوانان در صورتی که توسط پزشک باتجربه انجام گیرد؛ کاملا ایمن است و حتی بیماران کمتر از ۱۲ سال نیز می توانند لیزر موهای زائد انجام دهند و از لحاظ ایمنی یا عوارض جانبی تفاوتی با بزرگسالان نخواهند داشت. اما از یک طرف آنها باید بتوانند با درد و ناراحتی ناشی از لیزر مو در طول جلسات کنار بیایند و از طرفی عوارض جانبی مانند تغییر رنگ پوست، قرمز شدن، تورم و التهاب را تحمل نمایند، چون تحمل کودکان و نوجوانان از افراد بزرگسال کمتر است و این علائم می تواند برای آنها آزار دهنده باشد.
معمولاً برای نوجوانانی که قصد دارند لیزر موهای زائد بدن انجام دهند از کرم بی حس کننده قبل از انجام لیزر استفاده می شود. تجربه نشان داده است افرادی که به سن ۱۶ سالگی رسیده اند می توانند درد لیزر موهای زائد بدن را به خوبی تحمل کنند و از نتایج موفقیت آمیز آن لذت ببرند، همچنین به بیماران کمتر از ۱۶ سال توصیه می شود که از روش اپیلاسیون برای حذف موهای زائد خود استفاده کنند.
 مهمترین مانع نوجوانان و جوانان برای انجام لیزر موهای زائد عدم تعادل هورمونی است که ممکن است حتی بعد از تکمیل جلسات لیزر نیز رشد موهای زائد ادامه یابد. به همین علت مخصوصا در مورد دختران نوجوان، متخصصین پیشنهاد می کنند که پس از شروع دوران قاعدگی اقدام به لیزر موهای زائد بدن نمایند.

عوارض لیزر موهای زائد بدن در نوجوانان

عوارض جانبی ناشی از لیزر موهای زائد بدن برای نوجوانان و بزرگسالان یکسان است. نحوه مراقبت از پوست بعد از لیزر نیز برای هر دو گروه مشابه است که می تواند از بروز عوارض جانبی جلوگیری کند.

عوارض لیزر بیکینی در دختران

برخی شایعات درباره عوارض لیزر بیکینی برای رحم به خصوص برای دختران جوان وجود دارد که باعث بروز نگرانی هایی شده است. 
لیزر بیکینی برای دختر مجرد هیچ عوارضی به همراه ندارد. به دخترانی که قصد دارند موهای زائد بدن خود را لیزر کنند، توصیه می کنیم با انتخاب دستگاه لیزر مناسب که موهای کرکی و همینطور موهای زبر، تیره و ضخیم را از بین ببرد و هیچ سوختگی روی پوست ایجاد نکند از زیبایی پوست خود نهایت لذت را ببرند.

آیا نور لیزر برای حذف موهای زائد نوجوانان مضر است؟

چون لیزر با تاباندن اشعه نور روی پوست موجب از بین رفتن فولیکول های مو می شود؛ اکثر افراد تصور می کنند که نور آن به خصوص برای نوجوانان مضر است. در صورتی که متخصصین معتقدند نور لیزر برای درمان موهای زائد هیچ گونه ضرری ندارد و کاملا ایمن است. در حقیقت اصلی ترین مانع برای انجام لیزر موهای زائد نوجوانان عوارض جانبی یا ضرر لیزر نیست، بلکه چون امکان برگشت موهای زائد با رشد نوجوانان بسیار زیاد است و ممکن است مجبور باشند همان جلسات را چندین سال بعد دوباره تکرار کنند توصیه می شود که لیزر مو را در سنین جوانی بعد از 18 سالگی انجام دهند.
متخصصین پوست و مو در مرکز زیبایی پوست و مو شریعتی با بررسی شرایطی مانند نوع پوست و رنگ موی شما بهترین دستگاه لیزر را برای شما انتخاب خواهند کرد. همچنین جوانان نیز برای حذف موهای زائد و از بین بردن رنگ تتوهایی که انجام داده اند می توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند.

روش انجام لیزر موهای زائد بدن

قبل از لیزر، موها تا چند میلی متر از سطح پوست کوتاه می شوند. معمولاً داروی بی حسی موضعی 20-30 دقیقه قبل از انجام لیزر برای کمک به کاهش درد استفاده می شود. تجهیزات لیزر با توجه به رنگ، ضخامت، نوع پوست شما و محل لیزر موهای زائد تنظیم می شود.
بسته به لیزر مورد استفاده، شما و تکنسین باید از محافظ چشم مناسب استفاده کنید. همچنین محافظت از لایه های بیرونی پوست با ژل سرد یا دستگاه خنک کننده ویژه ضروری خواهد بود که به نفوذ نور لیزر به پوست کمک می کند. در مرحله بعد، تکنسین یک پالس نوری به ناحیه درمان می دهد و ناحیه را چند دقیقه تماشا می کند تا مطمئن شود از بهترین تنظیمات استفاده شده است و واکنش های احتمالی را بررسی می کند. پس از اتمام لیزر، ممکن است بسته های یخ، آب سرد، کرم یا لوسیون ضد التهابی به شما داده شود تا هر گونه التهاب را کاهش دهد. معمولا چهار تا شش هفته بعد درمان بعدی برنامه ریزی می شود و تا زمانی که رشد مو متوقف نشود، تحت درمان قرار خواهید گرفت.

اقدامات قبل و بعد از لیزر موهای زائد بدن

اقدامات قبل از لیزر موهای زائد بدن

چند دستورالعمل کلی وجود دارد که باید رعایت شود:

  • قبل از انجام لیزر موهای زائد بدن، باید اعتبار پزشک یا تکنسینی را که این عمل را انجام می دهد، کاملاً بررسی کنید.
  • از قرار گرفتن در معرض آفتاب در روزهای قبل از درمان خودداری کنید، زیرا لیزر به خوبی بر روی پوست برنزه کار نمی کند و عوارض بعد از درمان را بیشتر می کند.
  • در هفته منتهی به عمل خود از لایه برداری، اپیلاسیون و الکترولیز یا سایر روشهای شیمیایی که ممکن است باعث تحریک پوست شود، خودداری کنید زیرا لیزر ریشه موها را هدف قرار می دهد که موقتاً با اپیلاسیون یا کندن موها برداشته می شوند.
  •  با پوستی تمیز و بدون آرایش به جلسه خود بروید.
  • سعی کنید با درجه حرارت پایین بدن به مطب مراجعه کنید (یعنی پیاده روی خود را قبل از قرار ملاقات انجام ندهید). اگر بدن شما گرم باشد، ممکن است احساس ناراحتی بیشتری کنید.
  • از مصرف آسپرین یا سایر داروهای ضدالتهاب و داروهای گیاهی اجتناب کنید.

اقدامات بعد از لیزر موهای زائد بدن

  • بعد از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.
  •  از لوسیون ضد باکتریایی پوست به مدت چند روز استفاده کنید.
  • اگر احساس آفتاب سوختگی دارید، از کمپرس های سرد و مرطوب کننده ها استفاده کنید.
  •  می توانید روز بعد آرایش کنید مگر اینکه پوست شما تاول زده باشد.
  • طی یک ماه آینده موهای تحت درمان شما می ریزد. برای جلوگیری از تغییرات موقتی در رنگ پوست درمان شده، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. 

تعداد جلسات لیزر موهای زائد بدن

تعداد جلسات لیزر موهای زائد بدن به دلیل متفاوت بودن افراد و الگوی رشد موها، متفاوت است و به پارامترهای مختلفی از جمله قسمتی که لیزر انجام می شود، رنگ پوست، درشتی مو، جنس مو، مواد و کرم‌هایی که بعد از جلسات زده می‌شود، نوع دستگاه و قدرت آن و همچنین نظر پزشک بستگی دارد. به‌ طور میانگین برای برطرف شدن موها بین ۳ تا ۷ جلسه با فاصله 4 تا 6 هفته نیاز است.
اگر رنگ پوست فرد روشن و موهای زائد بدن سیاه و تیره باشد بیشترین نتیجه در زمان کوتاه بدست می‌آید. لیزرها روی موهایی به رنگ قرمز و سفید کار نمی‌کنند و همچنین کسانی که پوست تیره‌تر دارند با دستگاه‌های کلینیکی مخصوص و زیر نظر پزشک باید لیزر انجام دهند.

چه کسانی مناسب لیزر موهای زائدنیستند؟

چه افرادی برای انجام لیزر مناسب نیستند؟

به طور خلاصه می توان این افراد را به گروههای زیر تقسیم کرد:

♦ وجود تاتو، خال یا کک و مک در محل لیزر

لیزر به نحوی طراحی شده که توسط رنگدانه های تیره موجود در فولیکول مو جذب شوند. این رنگدانه ها درون لایه های پوست داخل فولیکول مو قرار دارند، پس لیزر باید از لایه پوست عبور کرده و به آنها برسد. اگر هر عاملی مانند تتو روی پوست وجود داشته باشد؛ اشعه لیزر نمی تواند از لایه پوست عبور کرده و به فولیکول مو برسد بلکه توسط رنگدانه های تاتو جذب می شود و هیچ راهی وجود ندارد که بتوان تنظیماتی انجام داد که نور لیزر توسط جوهر تاتو جذب نشود. به همین علت در صورتی که تتو داشته باشید ممکن است پوست شما آسیب شدیدی ببیند و دچار سوختگی شوید. پس اگر تتو دارید نباید لیزر موهای زائد انجام دهید.

♦ افرادی که به بیمارهای پوستی مبتلا هستند.

هر نوع بیماری پوستی می ‌تواند اثربخشی لیزر موهای زائد را کاهش دهد و موجب بروز عارضه های جانبی ناخواسته روی پوست شود. بنابراین در صورتی که به بیماریهای پوستی مبتلا هستید حتماً با متخصص پوست و مو مشورت کنید و سپس جلسات لیزر خود را تنظیم نمایید. علت مناسب نبودن لیزر موهای زائد برای افرادی که بیماری پوستی دارند تحریک شدن پوست آنها و عود کردن بیماری پوستی در ناحیه لیزر است.

♦ افرادی که به بیماریهای خاص مبتلا هستند.

پسوریازیس: برخی بیماریهای پوستی مانند پسوریازیس عوارض جانبی مانند ایجاد زخم و سوختگی پس از لیزر را به شدت افزایش می دهند. البته در صورتی که پزشک متخصص پوست و مو تشخیص دهد می توان با تنظیمات درجه انرژی لیزر و نوع پالس تا حدودی حذف موهای زائد را برای برخی از افراد مبتلا به بیماری های پوستی انجام داد.

لوپوس: بیمارانی که مبتلا به لوپوس هستند همواره به نور حساسیت دارند. به همین علت نور لیزر نیز برای آنها مضر است و نباید هیچ گونه نوری روی پوست آنها تابیده شود.

کلوئید: افرادی که مبتلا به کلوئید هستند در صورتی که ناحیه ای از پوست بدنشان زخم شود و یا دچار سوختگی شود؛ گوشت اضافه می‌آورند. به همین علت لیزر موهای زائد برای آنها توصیه نمی شود. چون احتمال دارد ناحیه لیزر شده نیز گوشت اضافه بیاورد.
 لیکن پلانوس: بیماری لیکن پلانوس در حقیقت نوعی تحریک سیستم ایمنی بدن است که دلیل آن مشخص نیست. در صورتی که به این بیماری مبتلا باشید لیزر موهای زائد می‌تواند برای پوست شما ایجاد عفونت یا آلرژی کند. گاهی اوقات اختلالات سیستم ایمنی نیز بیماری لیکن پلانوس را ایجاد می کند. هرچند که این بیماری خیلی جدی تلقی نمی‌شود و نیاز به درمان خاصی ندارد اما افرادی که به این بیماری مبتلا هستند نباید لیزر موهای زائد انجام دهند.
بیماری لنتیگو: افرادی که به بیماری لنتیگو مبتلا هستند؛ روی پوست خود لکه ها و رنگدانه های کوچکی می بینند که رنگ آن با سایر نواحی پوست بدن متفاوت است و این لکه ها به صورت عرضی و طولی روی پوست پراکنده می‌شوند. این بیماری نوعی هایپرپلاسیا می باشد که به صورت خطی گسترش پیدا می‌کند. لیزر موهای زائد می تواند موجب شدیدتر شدن بیماری شود، بنابراین بیماران مبتلا به لنتیگو نباید لیزر موهای زائد انجام دهند.

♦ وجود اختلالات هورمونی 

اختلالات هورمونی در اثر عوامل مختلفی مانند سندروم تخمدان پلی کیستیک، یائسگی، مصرف داروهای خاص، سابقه بیماری، هیرسوتیسم و … ایجاد می شود.
اختلال هورمونی ناشی از سندروم تخمدان پلی کیستیک می تواند با علائمی مانند رشد موهای زائد، ایجاد آکنه و حتی دیابت همراه باشد. در هر صورت وجود این اختلال نه تنها اثر گذاری حذف موهای زائد را کاهش می دهد بلکه ممکن است به بدن یا پوست بیمار نیز آسیب برساند. بنابراین لیزر مو برای این بیماران ممنوع است.
در صورتی که بعد از یائسگی دچار اختلال هورمونی شده‌اید و با افزایش تستسترون و کاهش استروژن مواجه هستید که موجب شده موهای صورت شما پرپشت تر و ضخیم تر شوند تا زمانی که اختلال هورمونی برطرف نشود؛ نباید لیزر مو انجام دهید. در ابتدا باید با مراجعه به متخصص پوست‌ و‌ مو تعادل هورمون‌های خود را برقرار کرده و سپس اقدام به لیزر موهای زائد خود نمایید.

خطرات و عوارض لیزر موهای زائد بدن

از عوارض جانبی جدی، آکنه و تغییر رنگ پوست است. بنابراین باید از دستگاه‌های لیزر استاندارد استفاده شود. سایر عوارض جانبی احتمالی تورم، قرمزی، خارش پوست، التهاب فولیکول (یک واکنش طبیعی) و سوزش پوست هنگام تنظیمات است که بیش از دو یا سه روز ادامه پیدا نمی‌کند. عوارض جانبی گفته شده با پایین آوردن توان لیزر و تنظیمات مناسب برای فرد و نوع پوست کاهش می یابد.
در صورت استفاده نکردن از عینک محافظ  و برخورد لیزر به چشم، این طول موج توسط کرنا جذب شده و باعث سوزش چشم و ناتوانایی در بینایی به مدت چند روز می‌شود. در صورتی که اپراتور از نکات امنیتی استفاده از دستگاه پیروی کند هیچ گونه خطری شما را تهدید نخواهد کرد. عوارض جانبی معمولاً خود به خود برطرف می شوند و ممکن است شامل قرمزی یا تورم و در موارد نادر سوزش، تاول یا عفونت باشد. 

لیزر موهای زائد آقایان

لیزر موهای زائد بدن در آقایان

قبلاً تصور می شد که حذف موهای زائد کاملاً زنانه است. امرزه با تغییر نگرش، مردان نیز از حقوق مراقبت یکسان با زنان – از جمله پوست صاف بدن – برخوردارند. اکثر مردان از لیزر موهای زائد برای بالای بازوها و قفسه سینه استفاده می کنند و بیشتر آنها می خواهند موها نازک شوند، نه اینکه برداشته شوند، چیزی که لیزرها می توانند به راحتی انجام دهند.
در حقیقت، لیزر موهای زائد بدن تنها درمان حذف موهای زائد است که به جای حذف کامل، امکان نازک شدن را فراهم می کند. لیزر موهای زائد آقایان به پنج تا هفت جلسه نیاز دارد که معمولاً سالی یکبار تکرار می شود.

آیا نتایج لیزر موهای زائد بدن را فوری می بینم؟

اگر بعد از اولین درمان شاهد کاهش فوری موها نیستید ناامید نشوید. نتایج در هر فرد متفاوت است. در حقیقت، اکثر موها به طور طبیعی در طی چند روز یا چند هفته ریزش می کنند، بنابراین ممکن است چند روز طول بکشد تا نتیجه را مشاهده کنید. برخی افراد زودتر از دیگران نتیجه را می بینند و برخی دیگر ممکن است هرگز نتایج دائمی را نبینند. اثربخشی لیزر موهای زائد بدن بستگی به رنگ پوست و رنگ موهای شما دارد. برخی از افراد باید با انجام جلسات اضافی در طول سال، مراحل درمانی لیزر موهای زائد بدن خود را تکمیل کنند. بنابراین با تکنسین لیزر خود صحبت کنید تا بتوانید اهداف واقع بینانه ای داشته باشید.

کلید موفقیت آمیز بودن لیزر موهای زائد بدن

انتظارات واقع بینانه ای داشته باشید. قبل از شروع درمان با یک پزشک صحبت کنید و بدانید قبل، حین و بعد از آن چه انتظاری دارید. مشاوره اولیه برای موفقیت یک عمل نقش کلیدی را داراست.
همیشه مطمئن شوید که تکنسین لیزر شما دارای  مجوز است. از پرسیدن سوالات نترسید تا بدانید قبل و بعد از درمان چه کارهایی می توانید و چه کارهایی نمی توانید انجام دهید. مهمتر از همه نظر صادقانه آنها را در مورد اینکه آنها فکر می کنند درمان شما چقدر موثر خواهد بود، بپرسید. از پزشک خود بپرسید که آیا شما کاندید مناسبی برای این روش هستید و بر روی نوع پوست شما تأثیر می گذارد یا خیر. بهترین مرکز زیبایی پوست و مو شما را در مسیر درست هدایت می کند و به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا لیزر موهای زائد بدن برای شما مناسب است یا خیر.

هزینه لیزر موهای زائد بدن

هزینه به ناحیه‌های بدن بستگی دارد. در بیشتر موارد هرچه مقدار ناحیه کوچکتر باشد به‌ طور طبیعی هزینه کمتر می‌شود. لیزر زیر بغل نسبت به سایر قسمت‌های بدن هزینه‌ی کمتری دارد و قسمت‌هایی مثل گردن و کمر هزینه بیشتری دارد. همچنین هزینه لیزر موهای زائد بدن بنا به دستگاه های لیزر و مراکزی که مراجعه می کنید متفاوت است. هرچه این هزینه کمتر باشد کیفیت دستگاه پایین تر است. مراجعه به مرکز تخصصی پوست و مو از جمله بهترین توصیه ها جهت برخورداری از دستگاه های مناسب می باشد. 

لیزر موهای زائد زیر بغل

لیزر موهای زائد زیر بغل

اگرچه موهای زیر بغل طبیعی هستند، اما اکثر مردم آن را جذاب نمی دانند. اکثر زنان و مردان موهای زیر بغل خود را می تراشند. برداشتن موهای زائد زیر بغل با اصلاح روزانه یا اپیلاسیون هر چند هفته یکبار بسیار خسته کننده است. تراشیدن رایج ترین روش برای حذف موهای زیر بغل است، اما موثرترین روش نیست. اگر برای از بین بردن موهای زائد برای همیشه آماده هستید، وقت آن است که لیزر موهای زائد زیر بغل را انجام دهید که یک راه حل دائمی برای از بین بردن موهای زیر بغل است.

مزایای لیزر موهای زائد زیر بغل

♦ بوی بدن را کاهش می دهد.

یکی از عواملی که باعث کاهش بوی بدن می شود، برداشتن موهای زیر بغل است که باعث می شود کمتر عرق کنید، مگر اینکه بیماری به نام هایپرهیدروز (hyperhidrosis) دارید که باعث می شود تمام بدن شما بیش از حد عرق کند. البته این بدان معنی نیست که وقتی لیزر زیر بغل انجام می دهید می توانید دئودورانت را به طور دائمی کنار بگذارید. موهای زیر بغل از نظر بیولوژیکی برای محافظت از پوست حساس زیر بغل در نظر گرفته شده است، اما امروزه با تغییر نگرش و علاقه به زیبایی پوست از دیدگاه عموم غیر ضروری است.

♦ لکه های زیر بغل لباس از بین می روند.

وقتی موهای زیر بغل شما عرق می کند احتمال لکه دار شدن لباس نیز بیشتر می شود. از بین بردن موهای زائد زیر بغل این مشکل را برطرف می کند، بنابراین دیگر نگران لکه هایی که زیر بغل لباس شما ایجاد می شود نیستید.

♦ مردان و زنان از بوی کمتر بدن و عرق زیر بغل سود می برند.

♦ اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت.

استفاده از لیزر موهای زائد زیر بغل به این معنی است که می توانید تاپ بدون آستین بپوشید بدون اینکه نگران موهای زائد باشید. لیزر موهای زائد زیر بغل آسان و نسبتاً بدون درد است. اکثر افراد به 6 تا 10 جلسه (بسته به رشد مو) نیاز دارند تا موهای زیر بغل خود را به طور کامل از بین ببرند. اگر می خواهید از مزایای لیزر موهای زائد بدن استفاده کنید، همین امروز با بهترین مرکز زیبایی پوست و مو تماس بگیرید.

لیزر موهای زائد زیر بغل چگونه انجام می شود؟

 لیزر موهای زائد هر چند مدرن به نظر می رسد، در واقع بسیار ساده است. لیزرها پالس های انرژی نوری را در عمق پوست منتشر می کنند و در آنجا فولیکول مو را از بین می برند. هنگامی که فولیکول ها از بین می روند، موها نمی توانند دوباره رشد کنند.
موها در سه مرحله رشد می کنند: مرحله رشد فعال، مرحله گذار و مرحله استراحت. لیزر موهای زائد بدن تنها زمانی موثر است که موها در مرحله رشد باشند. وقتی موها در حال گذار یا استراحت هستند، لیزر نمی تواند به ریشه آسیب برساند. 

قبل و بعد از لیزر

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل درد دارد؟

حداقل درد را در حین لیزر موهای زائد زیر بغل احساس خواهید کرد. در حقیقت، بسیاری از بیماران وقتی این روند به پایان می رسد شگفت زده می شوند.
برخی از افراد پس از درمان دچار سوزش پوست می شوند و معمولاً قرمزی و تورم مشاهده می شود که در عرض چند ساعت از بین می رود. استفاده از کیسه یخ تنها چیزی است که برای کاهش درد جزئی لازم است. کرم‌های بی‌حسی پیش از درمان، میزان درد در زمان لیزر را کاهش می‌دهند که به‌ طور معمول حدود ۳۰ دقیقه قبل از انجام لیزر موهای زائد بدن استفاده می شود، البته استفاده زیاد از برخی کرم‌های بی حس‌ کننده صدمات زیادی به پوست می‌زنند.

عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل

برخی از افراد ممکن است تغییر موقت رنگدانه های پوست را تجربه کنند. رنگ پوست ممکن است تیره یا روشن شود که در اکثر افراد، پس از چند روز به حالت عادی برمی گردد. در موارد نادر، برخی از افراد واکنش های شدیدتری مانند زخم، تاول و تغییر بافت پوست را تجربه می کنند. این عوارض جانبی، هر چند ممکن است رخ دهد، اما بسیار نادر است.

اقدامات بعد از لیزر موهای زائد زیر بغل

  • از انجام تمرینات شدید بدنی خودداری کنید.
  •  از رفتن به استخر، جکوزی و اتاق بخار خودداری کنید.
  • تا 48 ساعت پس از درمان، لباس های نخی گشاد بپوشید.
  • از دست زدن به پوست زیر بغل خود و دوش گرفتن با آب خیلی گرم یا خیلی سرد خودداری کنید.
  • قبل از ترک اولین جلسه خود، مطمئن شوید که در مورد برنامه مراقبت های بعدی با تکنسین لیزر خود صحبت کرده اید. این دستورالعمل ها را با دقت دنبال کنید تا بدانید دقیقاً چه کاری می توانید انجام دهید و از چه چیزی باید اجتناب کنید.
  •  اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید ضروری است. اگرچه زیر بغل شما آفتاب زیادی نمی گیرد، اما قرار گرفتن در معرض نور خورشید را قبل، حین و بعد از درمان (تا شش هفته) محدود کنید.

لیزر موهای زائد بیکینی

  اگر شما نیز تصمیم دارید از شر موهای زائد بیکینی خود خلاص شوید، بهتر است با ادامه مطلب همراه ما باشید. لیزر موهای زائد روی خط بیکینی یک امر کاملاً حساس است. به همین دلیل بسیار مهم است که در مورد لیزر موهای زائد بیکینی با جزئیات بیشتر بدانید.

لیزر موهای زائد بیکینی

آیا لیزر موهای زائد بیکینی خطرناک است؟

فناوری لیزر، کلاژن و جریان خون را با القای گرمای کنترل شده در بافت های عمیق تحریک می کند. اگر این درمانها با دقت انجام نشوند، خطر ایجاد بافت اسکار و سوختگی وجود دارد. بدن هر فردی به لیزر موهای زائد واکنش متفاوتی نشان می دهد.

عوارض لیزر موهای زائد بیکینی

عوارض جانبی زیر در چند ساعت اول بعد از لیزر ایجاد می شود که به مرور زمان برطرف می شود:

  • تورم خفیف 
  • قرمزی خفیف پوست
  • تغییرات موقتی رنگدانه، به ویژه در افراد با پوست تیره
  •  سوزش موقت، که منجر به تاول خفیف یا پوسته پوسته شدن پوست می شود.

لیزر موهای زائد بیکینی در دوران بارداری

اگر باردار هستید و به دنبال لیزر کردن موهای زائد ناحیه تناسلی هستید، بهتر است تا زمان به دنیا آمدن فرزند خود صبر کنید. پزشک معالج معمولا به مراجعه کنندگان پیشنهاد می کند تا چند هفته پس از به دنیا آمدن نوزاد صبر کنند تا پروسه لیزر کردن کاملا امن و بدون خطر باشد.

لیزر موهای زائد صورت

لیزر موهای زائد صورت یک روش پزشکی ایمن و کم تهاجم است که از پرتو نور (لیزر) برای حذف موهای زائد صورت استفاده می کند و در میان خانم ها و همچنین آقایان بسیار متداول است. در صورت عمدتا در اطراف دهان، چانه یا گونه ها استفاده می شود. شیوه ی انجام لیزر موهای زائد بدن در اکثر قسمتهای بدن یکسان است. لیزر موهای زائد صورت کمتر از 30 دقیقه طول می کشد. 

لیزر موهای زائد صورت

 لیزر موهای زائد صورت چگونه انجام می شود؟

قبل از لیزر موهای زائد، صورت شما کاملاً تمیز می شود و ممکن است ژل بی حسی روی ناحیه درمان اعمال شود. عینک برای گذاشتن روی چشم به شما داده می شود و احتمالاً موهای شما نیز پوشانده می شود. پزشک لیزر را هر قسمتی از صورت که درخواست کرده اید انجام می دهد. از آنجا که ناحیه صورت کوچکتر از سایر قسمت های بدن مانند قفسه سینه یا پاها است لیزر موهای زائد صورت بسیار سریع، گاهی اوقات در عرض 15-20 دقیقه انجام می شود.

بعد از لیزر موهای زائد صورت چه انتظاری باید داشت؟

در روزهای بعد از لیزر موهای زائد صورت، می توانید اکثر فعالیت های عادی خود را از سر بگیرید، اگرچه باید از ورزش و قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید. کمی صبور باشید – ممکن است 2 تا 3 هفته طول بکشد تا تفاوت قابل توجهی در رشد مو مشاهده کنید و ممکن است چندین جلسه طول بکشد تا نتایج کامل را ببینید.

محقق و مترجم: عزیزه جوهری

منبع

منبع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.